maandag 9 september 2013

WekiVa of WekiWa

We hadden het plan opgevat om vandaag in Wekiva te gaan kanoëen. Dus eerst even gefacetimed met onze dochter, ontbijten en op weg. We reden door Orlando en gingen even de file in. Maar na een uurtje arriveerden we in Wekiva park, meende ik. Maar door een misverstand tussen ons, belanden we in wekiWa park.hier hadden we vorig jaar al een kano toer gemaakt.  Nadat we elkaar even liefdevol  toegesproken hadden toch maar een plan d' campagne gemaakt. Niet in de kano maar een trail lopen.
Er hingen waarschuwingen op dat ze last hadden van hungry black bears.
Dus we liepen toch wel op onze hoede. Ik als kanonnenvuur voorop, john volgend met hopelijk een goed plan mocht er een bear encounter komen.
Maar helaas allemaal voor niks, het enige wat we tegenkwamen was een schildpad en squirels.

We hebben een 6 tal kilometers gelopen in de brandende hitte door verschillende landschappen, wet to dry.
Begeleidt door het muzikale gezoem van de mosquitos, maar hier waren we op voorbereidt en we hadden ons dan ook rijkelijk besproeit met deet.
Terug bij de bron nog even met de voetjes in het water, een hapje en een drankje en weer terug naar Kissimmee.


Onderweg nog een mall en een burlington coat outlet onveilig gemaakt.
Hier werd mijn creditcard ge "declined", hu ?
Dit kon echt niet, hij zou toch niet weer geskimmed zijn? De kassiere stond wat te stuntelen, moest mijn naam invoeren, dit was schijnbaar moeilijk.
Die van John werkte wel, dus hier mee betaald. Bij een atm machine even geprobeerd, maar ik kon gewoon geld opnemen. Op hoop van zege dan maar.
Nu moe maar voldaan met de voetjes omhoog aan de pool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten